Melicker Dörpssjpele 25-08-2018 voor Jong en Oud!

MELICKER DÖRPSSJPELE 2018 WEDEROM VOOR JÓNG EN OUD!

De vastelaovend is ten einde maar KV de Markoef gaat door! En wel met de organisatie van de Melicker Dörpssjpele welke gehouden worden op 25 augustus 2018 op het sportpark van VVVesta te Melick. Waar denk je aan bij het woord Dörpssjpele?  6-kamp, teambuilding, strijd, plezier? Inderdaad als je aan een van deze factoren denkt zit je goed! kamp voor onze jeugdige deelnemers!  Schrijf je daarom direkt in met een team van minimaal en maximaal 6 personen en ga de uitdaging aan en neem het op tegen andere teams en wie weet ga jij er met de wisseltrofee vandoor. Inschrijven kan snel en makkelijk door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar melickerdorpssjpele@outlook.com of kijk op www.markoef.nl onder het kopje Melicker Dörpssjpele. Twijfel niet en schrijf je in!

Organisatie Melicker Dörpssjpele

 

Inschrijfformulier Melicker Dörpssjpele 2018:

Naam Team:                                     ________________________________________________________

Naam Contactpersoon:                ________________________________________________________

Tel nr Contactpersoon:                ________________________________________________________

E-mail Contactpersoon:               ________________________________________________________

 

Team Naam (verplicht)

Kids of Volwassen team (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Contactpersoon

Telefoonnummer