Nuuj veurgengers KV de Markoef!

Zaoter 17 november 2018 woor ’t dan zover, ut veursjtèlle van ós nuuj vergengers. Róndj de klok van 19.11 oer woor ut de beurt aan de Markoevekids.Nao ein spectaculaire act kwoom dao te veursjien: Bing 1e. Bing is 7 jaor aad, breurke van Dewi en is ‘t zeunke van Mel en Nicolle Ernst. Hae regeerd mit de sjpreuk Lach en sjpring mit Prins Bing!

Ein uurke later woor het de beurt aan de jeugraod om zich klaor te make, om 20.11 oer begóste zie aan heur show, op het hoogtepuntj kwoom dao te veursjien Tim Dominikus (16) en Rovena Banzinger(17). Tim zit op ‘t citaverde college in Remunj en werk bie jan linders, en Rovena Lup Stage bie de Kruidvat en werkt op ut moment bie de Action. Beide komme oet ein echte vastelaoves familie,broors,zusse,naefkes,nichskes ginge heur al veur. Eljers die versjillende rollen vertolkt hubbe binne de Markoef, kortom ut vastelaovesblood zit biej heur waal good.Zie kinne det sjpel neet allein sjpele en gaon det same doon mit heur adjudanten en secondante. Biej Tim zeen de Adjudanten Tycho Willems en Timo Jeurissen en biej Rovena steit Yvanka Driessen en Aniek Naus heur biej zie gaon ut vastelaovesjaor door mit häöre liefsjpreuk : Oet ’t vrundjsjapslaeve, Vastelaovend belaeve.

Later op de aovend kwaam ut ouch biej de grote Markoef toet óntknuiping mit de presentatie van
Herm Smeets, Herm is 52 jaor jongk en al jaore getrouwd mit Angelique Beckers same hubbe zie twee kienjer Wesley en Sharissa. Herm is gebaore in os buurdurp Hirkenbosch en werkt dao auch al meer es 30 jaor es operator biej de AKZO. In de vrieje tied duit Herm gaer wielrennen of mountainbike en uiteraard zo noe en dan ins get lekker oetaete mit zien vruike en zien vrunj tevens is hae helemaol gek op Zeelandj. Herm is al 12 jaor lid van os sjoon vereniging en haet al heel get functies bekleid, en det wird noe bekroont mit ein Prinssjap in zien 13e jaor. Prins Herm 1e geit det same doon mit zien adjudantenThijs van Woerkom,Kevin Dominikus en Roy Stemkens onger heure liefsjpreuk OUCH HIE SJPEELT DE CHEMIE SAME!

 

 

Met dank aan Peter Kroon Fotografie veur de fantastische foto’s.