Mooge veer aan uch veursjtèlle de nuuj veurgengers van Kv de Markoef!!

Mooge veer aan uch veursjtèlle  de nuuj veurgengers van Kv de Markoef!!

Aafgeloupe weekend woor de ein van de grote daag veur os vereniging namelijk ut veursjtèlle van ós nuuj vergengers. Róndj de klok van 19.11 oer woor ut de beurt aan de Markoevekids. Nao ein spectaculaire act kwoom dao te veursjien Linn Coulen, Linn is de dochter van Dennis en Joke en zus van Evi  allemaol lid van de Markoef. In ziene vrieje tied duit het gaer turnen en  mountainbike mit zien pap. Linn geit door het laeve es Markoevekids Prinses Linn 1e  mit es sjpreuk Ein klein prinses det kin bes!!!  Ein uurke later woor het de beurt aan de jeugraod om zich klaor te make, om 20.11 oer begóste zie aan heur show, op het hoogtepuntj kwoom dao te veursjien Stef Verstappen. Zoon van Themby Vink en Jos Verstappen  Prins Stef  geit nao Lyceum Schöndelnen en zien grote passie is voetbal , zelf voetbalt der biej FC Roerdalen en biej
VVV Venlo is der regelmaotig te vinge . Hae wird biejgesjtaon door zien adjudanten Kyan en Meck door mit häöre liefsjpreuk : Dit jaor loup ich veurop, mer zonger uch geine polonaise!

Later op de aovend kwaam ut ouch biej de grote Markoef toet óntknuiping mit de presentatie van Dave Beckers, Prins Dave is 43 jaor en zoon van  Frans en Willemien Beckers inmiddels samenwonend met Anne Marie en same höbbe zie ein dochter Fleur Beckers en zie is 9 jaor. Dave haet ein opleiding gevolgd veur kok en jaore in diverse restaurants en hotels gewerkt en is noe  eigeneer samen met Anne Marie van cafetaria t heukske en restaurant bie Dave en Marie.
In de spaarzame vrieje tied drinkt Dave zich gaer ein pilske mit zien vrunj en duit der gaer duuke.
Prins Dave 2e geit det same doon mit zien adjudanten Marc Cox en Paul van Lienen onger heure liefsjpreuk Veer gaon feeste en knalle,neet allein maar mit zien alle!