Melick Zónger Grenze!

Beste collega vereniging,

Met deze brief willen wij, K.V. de Markoef graag iets nieuws bij jullie en je leden onder de aandacht brengen. Na het jaren organiseren van de Melicker Dörpssjpele willen we een nieuwe activiteit in het leven roepen en wel: Melick Zónger Grenze!

De doel van deze nieuwe activiteit is:
Verbinden van inwoners en verenigingen om een levendig en toekomstbestendig dorp te creëren. Dit willen we bereiken door het organiseren van één grote dorpsactiviteit waarin we alle verenigingen willen betrekken om zo een groot draagvlak te creëren. En waaraan zoveel mogelijk verenigingsleden en inwoners deelnemen, van jong tot oud.

Uitnodiging

Omdat wij dit alles niet allemaal in een brief kunnen uitleggen  en omdat we het idee graag samen met jullie willen uitwerken, nodigen we jullie graag uit voor een informatieavond. Deze avond wordt gehouden op 06-02-2020 op het sportpark van LTV Melick. Aanvang 20.00u

Wij hopen jou hier samen met een of meerdere leden van je vereniging te mogen verwelkomen zodat we ons eerste idee met jullie kunnen delen en vervolgens samen kunnen brainstormen om van dit idee een leuke activiteit te maken.

Aan het einde van deze avond willen we samen met jullie bepalen of we voldoende mogelijkheden zien om van deze dorpsactiviteit een succes te maken.

Hopelijk hebben wij je interesse gewekt. We hopen op een grote opkomst.

Geef je op voor de infoavond vóór 03-02-2020.
Doe dit door een Whatsapp te sturen aan Thomas Dominikus 06 30 32 81 84 of te mailen naar thomasdominikus@gmail.com

Graag het volgende vermelden in je mail en of whatsapp:

 

Naam Vereniging:      _________________________________________________

Contactpersoon:         __________________________________________________

E-mail adres:              __________________________________________________

Telefoonnummer:       _________________________________________________

U komt met _______ personen naar de infoavond.