Oetlik Melicker Vastelaoves Quiz!

Melicker Vastelaoves Quiz

Vorige week heb je in De Heraut kunnen lezen dat K.V. de Markoef de Melicker Vastelaoves Quiz gaat organiseren op 14 februari aanstaande. We merken dat dit wat vragen heeft opgeroepen bij veel mensen. Daarom in dit bericht wat meer informatie.In deze tijd dat er zo weinig kan en mag wil de karnavalvereniging ervoor zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen op “vastelaoveszunjig”. De MVQ is een quiz voor jong en oud, voor vriendengroepen en families, offline en online, op afstand, binnen en buiten of gewoon lekker thuis.

De MVQ bestaat uit een boekwerk waarin allerlei vragen en opdrachten staan beschreven die jullie gaan beantwoorden. Dit boekwerk wordt door het comité bij jullie thuis bezorgd inclusief een tas met benodigdheden om de quiz goed uit te kunnen voeren. De vragen en opdrachten variëren van carnavals gerelateerde vragen, algemene vragen, vragen over Melick, open vragen, algemene kennis, rekenkundigheid, fotografie en film en doe opdrachten. Heb je alle vragen ingevuld dan lever je het quizvragenboek met de tas weer in op het aangegeven adres op de envelop. Om jullie extra te motiveren om in te schrijven en mee te doen hebben we gezocht naar mooie prijzen die er te winnen zijn.

1ste plaats: Diner bon van Restaurant Bie Dave & Marie

2de plaats: 11 meter Braadworst van Slagerij beulen

3de plaats: Bowling arrangement bij All-in Echt

4de, 5de en 6de plaats Boodschappentas van Jan Linders t.w.v. €25,00

Verder zal er voor elke deelnemer een deelnemersprijs in de tas zitten die is mogelijk gemaakt door de Raod van ’t Limburgs en Nieuwsblad De Heraut.Natuurlijk hopen we dat jullie massaal gaan inschrijven en meedoen met deze leuke quiz. Je mag met zo veel teams inschrijven als je wil. Het kan dus best zo zijn dat je als individu in meerdere teams bent ingeschreven. Werk je samen met andere mensen die niet in uit één huishouden komen ben je natuurlijk verplicht de regels van het RIVM te hanteren en na te leven. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Heb je ondanks deze uitleg nog vragen mag je altijd even bellen met onderstaand telefoonnummer.

Inschrijven kan op markoef.nl/winkel , veurzitter@markoef.nl of via telefoonnummer 06-50638787 en kost slechts €11,00 per groep.