Voordeelactie K.V. DE MARKOEF

Zoals u normaal van K.V. de Markoef gewend bent komen wij in de 2e en 3e week van januari langs de deur i.v.m. de jaarlijkse donateursactie.

De afgelopen 2 jaar is dit helaas niet mogelijk geweest door Covid.  Voor dit jaar hebben we echter voor een andere opzet gekozen. Het Voordeelboekje.  

Samen met diverse ondernemers in Melick hebben wij leuke acties bedacht. Bij aankopen bij de deelnemende ondernemers ontvangt u variërende kortingen. Door middel van de aanschaf van het voordeelboekje steunt u niet alleen Karnavalsvereniging de Markoef, maar kunt u ook de Melickse ondernemers steunen door hun weer te bezoeken en inkopen bij hun te doen. Het totale voordeel dat u kunt behalen bedraagt meer dan € 35,00.

Op zaterdag 18 juni tussen 09.00u en 13.00u  zullen wij deze voordeelboekjes verkopen op het Kerkplein voor de prijs van slechts € 5,00 per boekje. Misschien zelfs een leuk cadeau voor Vaderdag!

Ook kunt u deze boekjes vanaf heden bestellen via de webshop op www.markoef.nl. De acties zijn geldig t/m 31 augustus 2022!