NACH VAN DE NUUJ VEURGENGERS

Euver ein paar waeke is 鈥檛 weer zowiet, dan begint de vastelaovend.
Veer zeen natuurlijk v贸l mit de veurbereidinge bezig zodet veer sjtraks op vriedig 17 november 贸s nuuj veurgengers kinne presentere.
Ouch kint geer vanaaf oktober de prinse toto weer inv枚lle, es geer ein vermoede h枚b kint geer bie ein van 贸s volgende 贸ngernaemers:
Slagerij Beulen, Cafetaria de Pearsstal, Cafetaria 鈥檛 Heukske en Caf茅 de Sport de toto inv枚lle. Dit jaor starte v鈥檙 weer mit het veursjt猫lle van 贸s nuuj Markoevekids prinske of prinsesje r贸ndj de klok van 19.30 oer. Get later op de aovend gaon v鈥檙 kieke nao waem 贸s bie de jeug veur zal gaon. Veer gaon 鈥檛 jeugprinsepaar oetrope r贸ndj de klok van 20.30 oer. En dan brandj het spektakel los want r贸ndj de klok van 22.00 oer gaon v鈥檙 kieke of ze de nuje prins gevonge h枚bbe en waem de grote prins of prinsepaar is gewaore. Veer kinne uch z猫gke det de sjpanning hoog zal oploupe. Dus h枚b geer ein vermoede vul in dae toto en veur maar 鈧1,- per sjtum maak geer kans op 鈧 55,-!!!!
Zit alvas vriedig 17 november 2023 in ugge agenda – vanaaf 19.00 oer in Caf茅 de Sport in Melick.

Deze aovend waert meugelijk gemaak door Caf茅 de Sport en Peter Kroon Fotografie!

Laot uch verrasse!!!